Policajti pátrali po osobách a veciach, vykradli dve firmy v Lipanoch

31.08.2006 Celý región

Policajti pátrali po osobách a veciach:\r\nPolicajti Prešovského kraja vykonali počas včerajšieho dňa celokrajskú pátraciu akciu po osobách a veciach. Pri pátr...
Policajti pátrali po osobách a veciach:
Policajti Prešovského kraja vykonali počas včerajšieho dňa celokrajskú pátraciu akciu po osobách a veciach. Pri pátraní sa zamerali na osoby, na ktoré je vydaný príkaz na zatknutie, príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody a zatýkací rozkaz.

Taktiež policajti pátrali po nezvestných osobách a osobách podozrivých zo spáchania trestnej činnosti. Počas pátracej akcie policajti prekontrolovali 286 motorových vozidiel a 411 osôb. Vypátrať sa podarilo 6 osôb, z toho 3 na základe príkazu na zatknutie, 1 na základe príkazu na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, 1 nezvestnú osobu a 1 osobu u ktorej sa pátralo po mieste jej pobytu. Pri akcii zistili policajti aj 41 priestupkov, z ktorých 37 vybavili blokovou pokutou a ostatné dohováraním.

Vykradli dve firmy v Lipanoch
Policajti z Lipian vyšetrujú dva prípady krádeže vlámaním do dvoch firiem na tej istej ulici v Lipanoch.
Doposiaľ neznámy páchateľ sa do firiem vlámal v noci z utorka na stredu. Z haly prvej firmy ukradol rôzne druhy medených káblov a poškodil tri systémy bolden. Aj z haly druhej firmy ukradol rôzne druhy medných káblov, ale okrem nich aj päť zváracích horákov.
Celkovo vznikla prvej poškodenej firme škoda 95 000. - Sk a druhej 56 500. - Sk.
 

Vyberte región

mark